Om oss

Fra januar 2015 fikk SportAgile gleden av å eie og drive nettbutikken Stonz.no i samarbeid med Stonzware i Canada. SportAgile as ble etablert i 2003 og er et lite firma som importerer førsteklasses merkevarer for kvalitetsbevisste forbrukere. Det er viktig for oss å være gode, men ikke nødvendigvis store. Vårt mål er å gi kundene våre de beste produkter basert på vår kunnskap og erfaring. 

I SportAgile er det Annika C. Langslet som har salgsansvaret for Stonz. I tillegg til Stonz har hun også ansvar for Isbjörn of Sweden, som er outdoor klær av ypperte kvalitet, spesielt utviklet for aktive barn og unge. Dessuten er de herlige mokkasintøflene Moccis i Annikas sortiment.

Annika har fem års utdanning fra svensk idrettshøyskole. Hun er snowboardinstruktør og er en avansert windsurfer. Annika har lang erfaring fra norsk og svensk sportsbransje, og vet akkurat hva som skal til når man skal ferdes i norsk natur i all slags vært.

Hele vårt Stonz-sortiment ser du her i butikken. 

Hele SportAgiles øvrige sortiment finner du på vår hjemmeside: sportagile.no

Stonz i korte trekk:

Stonz, som har sitt hovedkontor i Vancouver i Canada, ble grunnlagt og ledes av Lisa Will. Det var tidlig på 2000-tallet da Lisa selv hadde små barn og brukte den canadiske naturen i all slags vær med sin lille sønnen i en ryggsekk, at hun så behovet for smidig, varmt og praktisk fottøy for de minste. Så traff hun en annen småbarnsmamma, som noen år tidligere hadde sydd fleecefór i støvlene til sine barn - og da kom idéen. Sammen skapte de støvler i nylonstoff og fóret dem med fleece. Støvlene fikk herlige applikasjoner og to strammesnorer, så de skulle sitte godt. I 2004 deltok de på sin første messe. Introduksjonen ble en suksess!

Den suksessen Bootzware har i dag styres helt klart av kjærlighet til naturen og trangen til å skape praktisk utstyr for babyer, barn og unge, for at foreldre som henne selv skal få trygghet og enkelhet i hverdagen. Lisa tar en aktiv del i både utviklingen og produksjonen i Stonzware. 

 SPORTAGILE AS, org. nr: 986451196 © 2018 | Powered by Mystore