Stonz barne sko


Stonz

Nå finner du Stonz i vårt sortiment. Stonz er et canadisk varemerke, utviklet med omtanke og klokskap. Her snakker vi kvalitet for små føtter! Praktisk, fleksibelt og lekent design som gjør hverdagen morsommere og behageligere for både barna og foreldrene. Stonz har vunnet en rekke prestisjetunge priser både i og utenfor Canada. Kolleksjonene er: Booties for de aller minste, Winter Bootz for barn og unge, Rain Boots for barn og unge, samt en herlig kolleksjon votter for baby, barn og unge.

Booties er støvler for de aller minste. Sålen er gummiert og overdelen er i vannavstøtende stoff. Støvlene kan brukes med eller uten fór, alt etter årstid og situasjon. Det løse fóret er i herlig, myk fleece som er lett å vaske og som tørker fort. Det er justerbare snorer både i løpegang oppe og rundt anklen, som sikrer at støvlen sitter godt på foten. Den store åpningen gjør støvlene lett å få på og gir plass til yttertøy og småblubbete barneføtter og ankler. Den myke sålen lar barnet ha kontakt med underlaget, og gummisålen gir trygt grep for en som ikke er så dreven til å gå. Og se på de skjønne motivene og lekene fargene!

Winter Bootz er superlette og supervarme støvler for barn og unge fra størrelse 22 til 37. Det minste paret veier bare 320 gram og de største bare 840 gram. Sålen har kraftig mønster og har vanntett, anti-gli XFS. Det varme innerfóret kan tas ut for tørking eller vask. Skaftet er laget i 600D nylon. Åpningen er ekstra vid og lukkes og strammes med borrelås. Og justerbar rem rundt anklene sikrer at støvlene sitter som de skal. Fargevalget er sort/grå, sort/rosa, sort/blå og sort/oransje. Dette er støvler for tøffinger!

Rain Bootz for barn og unge fra størrelse 21 til 35. Støvlene er laget i 100% naturgummi og er selvfølgelig totalt vanntette. Også disse støvlene kan suppleres med herlig mykt fleece fór i 100% bomull som tørker fort og er lett å vaske. Støvlene er produsert uten Formaldehyd, PVC, Ftal og Bly. Lekne, glade farger gjør regnværsdagene så mye morsommere!

Viser 0 til 0 (av 0 produkter)


SPORTAGILE AS, org. nr: 986451196 © 2019 | Powered by Mystore